Bien Air 1:5 L EVO 15 gyorsító könyökdarab

Új fejlesztésű, felső kategóriájú, gyorsító könyökdarab világítással

Leírás

Egy kézidarab amit a mindennapok kihívásaihoz terveztek.

Az EVO.15 egy teljesen új fejlesztésű könyökdarab család ,új dimenziókba emelte   a teljesítmény szabványokat és forradalmasította a betegek biztonságot. Ez az ígéretes kézidarab ötvözi a svájci pontosságot a páratlan tartósságot és az ergonómiát egyben.

 Micro-series. Üdvözöljük az új dimenzióban.

A Bien-Air új generációs Micro-sorozatú modelljeinek folyamatos innovációja , kompakt kialakítása révén, jobb teljesítményt és manőverezhetőséget biztosítanak felhasználóiknak. Akár 30% -kal rövidebbek és 23% -kal könnyebbek, mint a hagyományos modellek, ezek könnyebben,kézbentarthatóak így lehetővé teszik az optimálisabb munkavégzést, kevésbé feszítve a kezet, kart és a vállakat.

Fedezze fel, mi teszi napjainkban az EVO.15 Micro-series  könyökdarab családot nélkülözhetetlen fogászati műszerré.

Cool Touch + ™. A betegek biztonságának előmozdítása érdekében a Bien-Air bemutatja a CoolTouch + ™ -ot, a világ első és egyetlen hőmegtartó rendszerét, amely garantálja , hogy a kézidarab felületi hőmérséklete nem haladja meg az emberi testhőmérsékletet . Ennek köszönhetően biztonságosan elvégezhetőek a hosszabb beavatkozások is a betegek szájüregében

A folyamatos fejlesztések eredményének köszönhetően , mára már független vizsgálatok is alátámasztják a Bien Air  EVO.15 Micro-Series család kiemelkedő tulajdonságait melyeket minden felhasználó megtapasztalhat munkája során.

 

Karbantartási útmutató

485 000 Ft

Bien Air 1:5 L EVO 15 gyorsító könyökdarab
Cikkszám: 8888871 Kategória: