Ti-Max Z84 L

Prémium kategóriás , mini fejű ,gyorsítódarab ,világítással

Leírás

A Ti-Max Z sorozat a legújabb generációs mikro kézidarab technológiát képviseli. A sorozat kézidarabjai ,  alacsony zajszinttel működnek, szinte rezgésmentesen.

A Ti-Max Z sorozat kis fejeket és karcsú nyakméretet is tartalmaz, amelyek megkönnyítik a működőképességet, valamint könnyű hozzáférést biztosítanak a nehezen hozzáférhető orális területekhez. Az új típusú fejkialakítás segít a hőelvezetésében, korlátozásában  a kezelés alatt, ezáltal maximalizálva a beteg kényelmét és biztonságát. A Ti-Max Z sorozat tartóssága a fejlett  terméktervezés eredménye. A kézidarab testek szilárd titánból készülnek, ami 30% -kal könnyebb, mint a rozsdamentes acél, de tartós és korrózióálló.

Az NSK könyökdaraboknál  bevezetett Clean Head System megakadályozza a fej belső szennyeződését , sérülését . A négyszeres sprayhűtés gondoskodik a kezeléseknél szükséges megfelelő hűtőközeg biztosításáról. A Cellular Glass Optics fényvezető kitünő megvilágítás garantál , biztosítva a  kiváló fényviszonyokat a kezelések közben.

 

 

 

425 000 Ft

Ti-Max Z84 L
Cikkszám: 8888806 Kategória: