Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.
-15%
  • S-Max 900  L turbina
  • S-Max 900  L turbina
  • S-Max 900  L turbina
  • S-Max 900  L turbina

S-Max 900 L turbina

Az NSK  S-Max M sorozatú turbinái páratlan vágási teljesítmény és karcsú ergonomikus kialakítás mellett kiváló láthatóságot biztosítanak.  Kifejlesztésénél , figyelembe vették a fogorvosok igényeit , ajánlásait. Az alkalmazott "ISB" (integrált tengelycsapágyak) csökkentik a rezgéseket és biztosítják a pontosabb és tökéletesebb vágást , akár 430.000 ford / perc fordulatszámmal. Az NSK turbinák esetén bevezetett Clean Head System megakadályozza a fej belső szennyeződését , sérülését .

Az új fejlesztésű rotorcsaládnak köszönhetően a turbina teljesítménye 26 Watt , amely a kategóriájában az egyik legerősebb. 

A négyszeres sprayhűtés gondoskodik a kezeléseknél szükséges megfelelő hűtőközeg biztosításáról. A LED világítás garantálja a  kiváló fényviszonyokat a kezelések közben.

 

Az NSK S-Max M 900L  turbina , egyszerűen csatlakoztatható a meglévő kupplung rendszerekhez , így a vásárlók mentesúlnek a többlet kiadásoktól.

Fogyasztói ár: 275 660 Ft/db
Kedvezményes ár: 235 000 Ft/db

235 000 Ft/db

db