Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.
  • Bite & White Master Kit
  • Bite & White Master Kit
  • Bite & White Master Kit
  • Bite & White Master Kit
  • Bite & White Master Kit

Bite & White Master Kit

A Cavex cég megalkotta   Bite & White ABC Master készletben ,egy  egyszerű és praktikus  ABC-Whitening rendszer található. A betűk jelentése,  az "Activate", a "Brighten" és a "Condition" amelyek a rendszer felépítését jelölik. E három egyszerű lépésnek köszönhetően a felhasználók egy  rendkívül hatékony, és fájdalommentes fogfehérítő rendszert kaphatnak.

Hogyan működik?
Az aktiválás az első lépés, és a  Bite & White StainLess fogrémmel történik. Ez a frissítő paszta két funkcióval rendelkezik. Egyedi összetételének köszönhetően hatékonyan távolítja el a felületifoltokat és a plakkot , így lehetővé válik a fehérítőtermék közvetlen érintkezése a zománc felületével. A  Bite & White StainLess hatása  növeli a száj pH-értékét , ezzel tökéletes környezetet biztosítva a fogfehérítő kezeléshez megkezdéséhez.

A fehérítést a Cavex Bite & White, egy bizonyított, hatékony és mindenekelőtt biztonságos, fehérítő gél 16% -os karbamid-peroxiddal (6% -os hidrogén-peroxiddal) végezzük. A nátrium-fluorid hozzáadásával megerõsödik a zománc, miközben a kálium-nitrát segít a potenciális érzékenység elkerülésében. A Cavex Bite & White használata esetén alkalmanként csupán  30-60 perc közötti idő szükséges  a megfelelő eredmény eléréséhez. Ezáltal elkerülhető a zománc kiszáradása, ami szintén érzékenységet okozhat.

A kezeléseket követően a  kondicionálást a Cavex Bite & White ExSense géllel végezhetjük el. A Cavex Bite & White ExSense gyors és hosszú távú hatást biztosít az érzékeny fogaknak a hidroxiapatit és a "hidro-diszpergáló gél forradalmi keveréke" révén. A hidro-diszpergáló gél egyedülálló tulajdonságai gyorsított diszperziót biztosítanak, ami elősegíti a hidroxiapatit penetrációt. A Cavex Bite & White ExSense szinergetikus összetételének köszönhetően a hidroxiapatit a mélyedésben mélyen behatol a zománcban lévő csövekbe és a mikro-repedésekbe. Ez azt jelenti, hogy az érzékenységet okozó területek teljesen le vannak zárva, ugyanakkor a kristályosodás elősegíti a mikro keménység helyreállítását és felgyorsítja az újra mineralizációs folyamatot.

A végeredmény : egy ragyogó, hófehér mosoly !

A készlet tartalma:
1 tubus Cavex Bite & White ExSense fogkrém 50g / 42ml
1 tároló doboz a mélyhúzott sinek számára
1 használati útmutató

 

 

19 900 Ft/doboz

A termék jelenleg nem rendelhető.