Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.
-30%
  • Minipex apexlokátor
  • Minipex apexlokátor
  • Minipex apexlokátor
  • Minipex apexlokátor
  • Minipex apexlokátor

Minipex apexlokátor

A fogászati piac legkisebb digitális apexlokátora. A parányi méret , lenyügöző technológiát tartogat a felhasználóknak. Az egyedi dizájn , a jól látható nagyméretű  színes OLED kijelző ,az automatikus kalibráció , a több mint 97 %-os mérési pontosság , az egyszerű kezelhetőség támogatja a tökéletesebb végeredményt.

Az innovatív mérési technológiának köszönhetően az apexlokátor biztosággal alkalmazható száraz illetve nedves csatorna beméréséhez egyaránt. A készülék mérés közben nemcsak a kijelzőn keresztül ,hanem akusztikusan is jelzi az endo file helyzetét az adott csatornában. Az apexhez közeledve , külön figyelmeztetést ad a felhasználónak az akaratlan túltágítás elkerülésének érdekében.

A beépített akkumulátor akár  8 órányi folyamatos működést is lehetővé tesz. A készülék kis méretének köszönhetően , könnyen elhelyezhető az orvos közelében  beavatkozások alatt.

 

Fogyasztói ár: 185 000 Ft/db
Kedvezményes ár: 129 450 Ft/db

129 450 Ft/db

db