Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.
-51%
  • Oralkamera U-100
  • Oralkamera U-100
  • Oralkamera U-100
  • Oralkamera U-100
  • Oralkamera U-100
  • Oralkamera U-100
  • Oralkamera U-100

Oralkamera U-100

A digitális képfeldolgozás uralja a hétköznapjainkat és a fogászati rendelőkben végzett munkára is nagy hatást gyakorol.Egyre több fogorvos használja  előszeretettel ezt a  különleges segédeszközt a páciensekkel folytatott kommunikáció elősegítésére, a kezelési programok megtervezéséhez.

Az intraorális kamera átláthatóságot teremt és egy forradalmi és objektív eljárást kínál a páciensek optimális felvilágosítása érdekében. Ha a páciensek saját fogaikat a fogorvos szemszögéből látják, akkor könnyebben megértik és elfogadják a kezelés szükségességét.

Maga az intraorális kamera alapvetően egy kisebb méretű fényképezőgép, amelynek felvételei a kezelés során egy képernyőn jeleníthetőek  meg, olyan felbontásban ( 5.0 Megapixel )amelynek révén a néha apró részletek is egyértelműen detektálhatóak.

Az intraorális kamerák egyre rugalmasabbak lesznek USB csatlakozóval illeszthetőek a meglévő rendszerekhez, kis méretűek, rendkívül könnyűek, különlegesen megbízhatók és sokféle célra lehet őket felhasználni, akár a szájban lévő és nehezen hozzáférhető helyeken is. Az ideális fényviszonyokról a fejbe integrált LED világítás gondoskodik. A kamera széles zoom tartománya 5- 50 mm segíti a szájüregen belüli egyszerűbb használatot

A kamera két gombos vezérlésével a képeket egy egyszerű kattintással archiválni lehet az esetleges későbbi munkafázisok idejére. Az elkészített képek JPEG formátumban kerülnek mentésre.

A képformátumban rögzített diagnózisok sokkal kifejezőbbek és jó bizalmi alapként szolgálnak. A képeket mindenki megérti, ebből kifolyólag a képek a megelőzés során az aktív felvilágosítást és a motivációt szolgálják.

A panoráma-röntgenfelvételek és a CT-képek mellett ezek - a képernyőn található - élő felvételek a jobb megértést szolgálják. Semmi más nem nyújt gyorsabb betekintést, mint az, amikor a páciens is látja azt, amit a fogorvos lát.

 

Fogyasztói ár: 299 000 Ft/db
Kedvezményes ár: 147 500 Ft/db

147 500 Ft/db

db