Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.
-31%
  • CHloraxid 2.0 Extra
  • CHloraxid 2.0 Extra
  • CHloraxid 2.0 Extra
  • CHloraxid 2.0 Extra

CHloraxid 2.0 Extra

A CHLORAXID 2% EXTRA áttörés a gyökércsatornák öblítésének területén. Innovatív képessége a felületaktív anyagok tartalma, amely három ponton javítja az oldat hatékonyságát, így használatával tökéletesebb eredmény érhető el.

JOBB PENETRÁCIÓ

Az oldat csökkentett felületi feszültsége miatt a CHLORAXID EXTRA tökéletesen behatol  a dentinalis tubulusokba, eltávolítva a felületen lévő szerves részeket.

JOBB STABILITÁS

Az aktív nátrium-hipoklorid elhúzódó koncentrációja a CHLORAXID EXTRA készítményben biztosítja annak kiemelkedő tulajdonságait a teljes eltarthatóság ideje alatt. Az oldat egyedi összetétele garantálja a hatóanyagok pontos koncentrációját, még magasabb hőmérsékleten is, ami tökéletes penetrációt biztosít  az ultrahangtechnika használata esetén is.

HOSSZÚ IDŐTARTAM

Az összes CHLORAXID EXTRA összetevő szinergiahatása meghosszabbítja a készítmény hatását a gyökércsatornában, ennek eredményeként a szerves anyagok azonnali és teljes lebontása következik be.

Fogyasztói ár: 5 250 Ft/db
Kedvezményes ár: 3 600 Ft/db

3 600 Ft/db

db