Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.
-32%
  • Chloraxid 5,25 Extra
  • Chloraxid 5,25 Extra
  • Chloraxid 5,25 Extra
  • Chloraxid 5,25 Extra

Chloraxid 5,25 Extra

A CHLORAXID 2% EXTRA áttörés a gyökércsatornák öblítésének területén. Innovatív képessége a felületaktív anyagok tartalma, amely három ponton javítja az oldat hatékonyságát, így használatával tökéletesebb eredmény érhető el.

JOBB PENETRÁCIÓ

Az oldat csökkentett felületi feszültsége miatt a CHLORAXID EXTRA tökéletesen behatol  a dentinalis tubulusokba, eltávolítva a felületen lévő szerves részeket.

JOBB STABILITÁS

Az aktív nátrium-hipoklorid elhúzódó koncentrációja a CHLORAXID EXTRA készítményben biztosítja annak kiemelkedő tulajdonságait a teljes eltarthatóság ideje alatt. Az oldat egyedi összetétele garantálja a hatóanyagok pontos koncentrációját, még magasabb hőmérsékleten is, ami tökéletes penetrációt biztosít  az ultrahangtechnika használata esetén is.

HOSSZÚ IDŐTARTAM

Az összes CHLORAXID EXTRA összetevő szinergiahatása meghosszabbítja a készítmény hatását a gyökércsatornában, ennek eredményeként a szerves anyagok azonnali és teljes lebontása következik be.

Fogyasztói ár: 6 140 Ft/db
Kedvezményes ár: 4 200 Ft/db

4 200 Ft/db

db