3Di IOS Intraorális szkenner

Innovatív, multifunkciós intraoralis szkenner. Praktikus megoldásokkal a digitális lenyomatvétel támogatására.

Leírás

TECHNOLÓGIAI FORRADALOM…

A 3Di IOS segítségével végre könnyedén elvégezhet egy pontos intraorális vizsgálatot, amely komfortos a páciens  és előnyös a fogászati rendelő számára egyaránt.

A hagyományos kézi lenyomatvétellel ellentétben a 3D szkennelés nem jár kellemetlenséggel a páciens számára. Ráadásul a munkafolyamatok rendelkeznek mindazzal a gyorsasággal és pontossággal, amelyet csak a digitálistechnológia képes biztosítani.

LÉPJEN BE A DIGITÁLIS KORBA

A munkafolyamatok rendelkeznek mindazzal a sebességgel és pontossággal, amelyet csak a digitális technológia biztosíthat. Az intuitív és alapvető fontosságú szoftverfelület néhány kattintással végigvezeti a felhasználót a szkennelés érvényesítéséig.

TELJES DIGITÁLIS LENYOMATOK a  3Di IOS-szal

A szeknneléstől a lenyomat fogtechnikusnak történő elküldéséig minden gyorsan, zökkenőmentesen és hibamentesen zajlik. A székben ülő betegek várakozási ideje jelentősen csökkent, és a laboratóriumok valós idejű visszajelzést küldhetnek. Az STL, PLY vagy OBJ formátumban történő exportálhatóság azt jelenti, hogy a fájlok bármilyen megosztó rendszerrel kompatibilisek, akár e-mailen keresztül is.

IMPLANTÁTUMOK AZ 3Di IOS SEGÍTSÉGÉVEL

Az implantátumok esetében még inkább nyilvánvalóvá válnak a digitalizálás előnyei. Az implantátumokon a lenyomatok készítése sokkal egyszerűbb, mint a hagyományos anyagok esetében. Ráadásul a 3Di IOS szoftver egy speciális implantátumkezelési szkennelési folyamatot tartalmaz.
A termék áráért kérjük keresse ügyfélszolgálatunkat!

3Di IOS Intraorális szkenner
Cikkszám: 88881789 Kategória: