Abacus gyémántok

Innovatív, fogászati gyémánt kollekció

Leírás

Abacus

 

Az Abacus 2000® sorozat fogászati rendelőbe szánt gyémántműszerei változatos formákban érhetőek el a fogorvosok számára. A formák nagy választéka, valamint a három különböző szemcseméret (finom, közepes és durva) lehetővé teszi az összes  preparációt,  az üregalakítás , kidolgozás , protetikai előkészítések vagy az inlay előkészítése. Az eszközök UniMatrix® gyémántbevonatúak, és a hagyományos gyémántfúrókhoz képest nagyobb gyémántsűrűséggel rendelkeznek. Ezenkívül az UniMatrix® technológia biztosítja a gyémántrészecskék egyenletes eloszlását és a gyémántrészecskék közötti meghatározott távolságot minden NTI gyémántcsiszoló eszközön.

 

A gyémántcsiszoló eszközök speciális bevonata különösen sima felületet hoz létre a gyémántrészecskék között. Ez azt jelenti, hogy a műszerfelszínének folyamatosan tisztulása a munka közben,így megmarad az ideállis vágóteljesítmény  az egész beavatkozás alatt. ami különösen hűvös csiszolást tesz lehetővé az ABACUS 2000® sorozatú NTI műszerekkel Ezek a jellemzők megkönnyítik az ABACUS 2000® gyémántok tisztítását és ápolását, ami időmegtakarítást eredményez a fogorvosi rendelő napi munkájában.

 

Kérem válasszon típust a legördülő listából!

 

Megrendelés előtt kérjük válassza ki a magyarázó képen az önnek megfelelő gyémánt méretet (size), és a gyémánt fej kialakítását (color)! 

JELMAGYARÁZAT

(GYÉMÁNT FEJ FINOMSÁGA)

PIROS: “finom”

ZÖLD: ” durva”

KÉK: “közepes”

 

Majd a rendelés végén kérjük a megjegyzés részben feltüntetni!

   Például:  Z830, KÉK, 016 

 

Abacus Gyémántok

3 500 Ft

Abacus gyémántok
Cikkszám: 88881745 Kategória: