Airdog X5

Korszerű , plazma-ionizáció technológiát alkalmazó berendezés . Fogorvosi rendelők légterének , fertőtlenítésére , tisztítására

Leírás

Korszerű TPA légtisztítási  plazma -ionizációs technológiát alkalmazó berendezés , a fogorvosi rendelők levegőjének tisztítására , fertőtlenítésére. A berendezés kiemelkedő teljesítményét bizonyítja , hogy egy átlagos méretű rendelő teljes légcseréjét egy óra alatt 7-szer képes elvégezni.

A fogorvosi kezelések alkalmával , a használt kézidarabok ( turbina , könyökdarab , depurátor) müködése közben a személyzet könnyen szennyeződhet a páciens szájüregéből származó ,baktériumoktól , mikroorganizmusoktól  erősen szennyezett aerosolokkal. A parányi részecskék képesek akár órákig is az adott légtérben maradni. Ezek hatékony semlegesítésére alkalmas a plazma-ionizációs technológia.

A berendezés hármas szűrőrendszert alkalmaz :

Előszűrő

A levegőben lévő nagyobb méretű szennyeződéseket ( pollen , haj , szőr, szösz ) szűri ki.

Ionizációs egység

Az egységben a plazma technológiát alkalmazva ,az ott létrejövő ionizációs mezőben 20-40.000 volttal pusztítja el a gombák, baktériumok, vírusok 99,9 %-át

Aktív szénszűrő

Ennek segítségével a berendezés kiszűri a szagokat , és az illékony szerves vegyületeket

Precíz levegőminőség figyelő szenzorának köszönhetően , a készülék folyamatosan monitorozza a helyiség levegőjét , és színes LED kijelzőjén keresztül tájékoztatja a személyzetet az aktuális állapotról.

A berendezés plazmaszűrője szükség esetén egyszerűen tisztítható, így az üzemeltetés hosszútávon és alacsony költségszinten biztosítható.

 

349 000 Ft

Airdog X5
Cikkszám: 88881548 Kategória: