24%

Bien Air Tornado X turbina

Prémium kategóriájú , turbina , LED világítással

Leírás

A Bien Air cég legújabb fejlesztésű , prémium kategóriájú Tornado X turbina családja.Az egyedi tervezésű csapágyazásnak köszönhetően kiemelkedő 340.000 percenkénti a fordulatszámot teljesít. Az innovatív rotor kialakítás révén pedig kimagasló 23 W teljesítményt nyújt a felhasználóknak. A tökéletesített hűtésrendszer ill. a LED alapú világítás kedvezőbb munkakörülményeket garantál.

A magas gyártási minőségnek és a kiváló alapanyagoknak köszönhetően a gyártó a piacon eddig egyedülállóan

5 ÉV GARANCIÁT vállal az eszközre !

 

 

…ime azok az előnyők amik garantálják a tökéletes végeredményt :

Accu-Chuck PreciPlus ™
A tökéletes rotor rendszer
Ez a forradalmian új technológia biztosítja a szerszámok szilárd rögzítését, kiküszöböli az összes rezgést, és a TORNADO X kiemelkedő stabilitását és kényelmét garantálja a legpontosabb fogászati munkákhoz. A  Bien-Air által szabadalmaztatott egyedülálló Soft Push ™ rendszerének köszönhetően a szerszámok cseréje gyors és biztonságos.

Accu-Spray LED-es megvilágítással
Ez az rendkívül pontos hűtésrendszer három külön levegő- és vízpermetből áll, amelyek átfogó hűtést biztosítanak a burkolat számára valamint az aktuális munkaterületre. A LED-es megvilágítással kombinálva garantált a tökéletes láthatóság az adott szituációban.

Sealed Head ™ szennyeződésmentes fejkialakítás
A visszaszívásgátló szeleppel kombinálva ez a  mechanizmus megakadályozza az orális folyadékok és más organizmusok beszivárgását a készülék fejébe, vízvezetékeibe és a kezelőegységébe. Ez a megoldás kiküszöböli a páciensek keresztfertőzésének kockázatát, és észrevehetően meghosszabbítja a golyóscsapágyak élettartamát.

Cool Touch ™
Ez a szabadalmaztatott hőelvonó technológia a fej nyomógombjába integrálva úgy van kialakítva, hogy a műszer fejét biztonságos hőmérsékleten tartsa, ezáltal jelentősen csökkentve a beteg véletlen sérüléseit.

Egyedi tervezésű kerámia golyóscsapágyak
Ezek a kopásálló Bien-Air kerámia golyóscsapágyak hosszabb élettartamot biztosítanak, és hozzájárulnak az alacsonyabb akusztikus zajszinthez.

 

465 000 Ft

Bien Air Tornado X turbina
Cikkszám: 8888872 Kategória: