15%

Bien Air BORA 2 LK

Bien Air BORA 2 LK fényes turbina, KaVo Multiflex kuplung csatlakozással, LED kivitel, fém test, 4x spray hűtés, kiemelkedő fordulatszám: 380 000 ford/perc., Cool touch TM nyomógombos kivitel, 20W

Leírás

Az új BORA 2  példaértékű megbízhatóságot és nagyobb teljesítményt hordoz.

A 20%-kal megnövekedett teljesítmény és nyomaték révén a Bora 2 kétszer olyan gyors vágást tesz lehetővé. Az optimalizált rotorkialakítás és az új kerámia golyóscsapágyak fokozott kopásállósággal garantálják a meghosszabbított élettartamot, akár 35%-kal hosszabb, mint az előző generációé.

A Bora 2 turbinafej teljes egészében rozsdamentes acélból készült, melynek köszönhetően élettartama és ütésállósága kimagasló társaihoz képest.

A szabadalmaztatott Cool Touch hővédelmi technológia, amely a kézidarabfejben található gombba van beépítve, megakadályozza a felmelegedést, és növeli a páciensek komfortérzetét.

A 12 mm-nél kisebb átmérőjű és mindössze 13 mm magas fejjel a Bora 2 kibővíti a látóteret, és jobb hozzáférést tesz lehetővé a moláris régióban végzett beavatkozásoknál.

Bora 2 kiemelkedő tulajdonságai:

Accu-ChuckTM  fúró befogó és forgás vezérlő mechanizmus

Ez a precíz fúróbefogó és vibráció elnyelő rendszer optimalizálja a stabilitást és precizitást, kiküszöbölve minden mozgást bármilyen sebességről is legyen szó. Mindemellett a Soft Push™ technológiának köszönhetően a fúró behelyezés gyors és biztonságos.

Cool TouchTM biztonság

A fej nyomógombjába illesztett, szabadalmaztatott melegedés gátló technológiát úgy tervezték, hogy a turbina fejét biztonságos hőmérsékleten tartsa.

Egyedileg fejlesztett kerámia csapágyak

Kopás álló Bien-Air kerámia golyós csapágyak biztosítják a turbina hosszabb élettartamát és hozzájárulnak a zajszint csökkentéséhez.

Szabad mozgás

A mozgás szabadsága az optimális munka közbeni kényelem érdekében. A forgatható Multiflex gyors csatlakozónak köszönhetően egyszerűen, gyorsan és biztonságosan csatlakoztatható.

 

Bien Air BORA 2 LK fényes turbina

KaVo Multiflex kuplung csatlakozással,

LED kivitel, fém test,

4x spray hűtés,

kiemelkedő fordulatszám: 380 000 ford/perc.,

Cool touch TM nyomógombos kivitel,

20W teljesítmény

385 000 Ft

Bien Air BORA 2 LK
Kategória: