32%

Endostar E3 Basic set

Innovatív , magas flexibilitású , NiTi gépi gyökérkezelő tű

Leírás

Endostar E3 Basic

Az Endostar E3  Basic egy 3 file-ból álló , NiTi alapú gépitágító sorozat , szűk és ívelt csatornák feltárásához .

A gyakorlatban sikeres endodonciai file rendszerek ,tervezési és anyagösszetételi eredményeire alapozva hozták létre a gépi tágítók egy új , innovatív képviselőjét az E 3 Basic-et. Az új eszközzel sikeresen dolgozhat az orvos klinikailag egyszerűbb ill. bonyolultabb esetekben egyaránt.

Előnyők:

Sokoldalúság : Az alapszekvencia lefedi az endodonciai esetek túlnyomó többségét , de van lehetőség az adott esethez az alaptól eltérő file használatára.

Magas flexibilitás : A NiTi alapanyagú ötvözetnek köszönhetően a file rugalmasabb mint a hagyományos eszközök , de emellett megmarad a kiemelkedő vágóteljesítménye is. Az E 3 Basic file képes tökéletesen lekövetni a megmunkálandó csatorna alakját , álút kialakítás vagy véletlen tűtörés nélkül.

Hatékony törmelék eltávolítás : Az átgondolt fejlesztési koncepciónak köszönhető  „ S „ alakú keresztmetszet , javítja a keletkezett törmelék , gyors és biztonságos transzportálását , ezzel garantálva a nyugodt és hatékony munkavégzést.

Az új gépitágító család a praktikus kialakítása  révén nagyon egyszerűen alkalmazható , így sikerrel dolgozhatnak vele azon orvosok is akik csak most ismerkednek meg a gépi tágítók felhasználásával.

9 990 Ft

Endostar E3 Basic set
Cikkszám: 8888861 Kategória: