Essentia ® Universal Shade

Univerzális, fényre keményedő, sűrűn folyó kompozit anyag

Leírás

Az Essentia Universal kiváló kaméleon effektussal rendelkezik, és átmenet nélkül beleolvad a környező foganyag színébe, a kavitás színétől függetlenül.

Három viszkozitásban érhető el – mindhárom elég erős ahhoz, hogy bármely kavitás osztálynál használható legyen – az Essentia Universal a legjobb megoldás a poszterior restaurációkhoz. A megfelelő töltőanyag előkezelési eljárásnak és a használt ultra finom részecskeméretnek köszönhetően, az Essentia HiFlo és Essentia LoFlo fizikai tulajdonságai jobbak még az Essentia Universal pasztáénál is, ezzel azt igazolva, hogy mindhárom viszkozitás biztonsággal használható bármely indikációra.

Essentia HiFlo

Egy folyékony kompozit magas nedvesítő képességgel, így tökéletesen adaptálható a nagyobb preparációkba valamint hígan folyik a kisméretű kavitásokban. Kiváló kezelési tulajdonságokkal, és nagyobb erősséggel bír, több mint 300 %-os radiopacitásával megkönnyíti a szekunder kárieszek diagnosztizálását.

 

Essentia LoFlo

Egy injektálható, sűrűn folyó kompozit, optimális, amikor egy tixotropikus anyagra van szükségünk – például a cervikális helyreállításoknál. Minimális kopással, igazán hosszú távú helyreállítást biztosítva az okkluzális területen is.

 

24 960 Ft

Essentia ® Universal Shade
Cikkszám: 88881749 Kategória: