11%

G-CEM ONE Starter Kit

Innovatív, széles felhasználhatóságú, automix rendszerű, rezin ragasztócement.

Leírás

A G-CEM ONE , a GC új önragasztó műgyanta cementje egyszerűsíti az összes cementálási eljárást. A G-CEM ONE nagy kötési szilárdságot, könnyed tisztítást és tartós esztétikát, valamint kiváló önmegkötő képességet kínál az indikációk széles skálájához.

A G-CEM ONE egy valóban univerzális, technikailag nem érzékeny, sokoldalú és megbízható termék, amely rugalmasságot biztosít minden cementálási eljárásban, bármilyen típusú helyreállításhoz; a fémalapútól a gyantáig és a teljes kerámia betétekig, onlay-k, koronák, hidak és pillérek között. Kiváló kötési szilárdságot mutat a zománchoz, a dentinhez és minden közvetett helyreállításhoz. Az anyag optimalizált konzisztenciája , jó nedvességtűrő képessége, és a kötés utáni felesleg egyszerű eltávolíthatósága biztosítja sokrétű felhasználhatóságot. Alacsony rétegvastagsága az optimális artikulációt nem változtatja .

Ezenkívül az opcionális Adhesive Enhancing Primer (AEP) és innovatív GC Touch Cure funkciója optimális kötési szilárdságot nyújt kihívást jelentő klinikai helyzetekben, például alacsony retentív felületeknél. Az AEP kémiai iniciátora felgyorsítja a cement kémiai kikeményedését az optimális kötés biztosítása érdekében. Az AEP könnyen alkalmazható; nincs szükség további fénykezelésre – csak applikálni kell  és szárítani .

A G-CEM ONE a „ MEGOLDÁS „ praxisokban előforduló protetikai rögzítések hatékony , és optimális elvégzésére!

 

Kiszerelés :  1x G-CEM ONE fecskendő ( A2 )

1x Adhesive Echancing Primer

8x  Automix tip regular

2x  Automix tip endo

29 150 Ft

G-CEM ONE Starter Kit
Cikkszám: 88881596 Kategória: