18%

Oxasil Mucosa

Továbbfejlesztett , C-szilikon tipusú korrekciós lenyomatanyag, egyénikanál lenyomatokhoz.

Leírás

Közepes viszkozitású C szilikon korrekciós anyag, az egyénikanalas lenyomatok tökletesebb elkészítéséhez. Az anyag egyedi struktúrája lehtőséget nyújt az orvosok számára , hogy a protetikai lenyomatok a lehető legnagyobb precizitással készüljenek el.

Az Optosil / Xantopren termékek 1965 óta megbízható és rendkívül kedvelt lenyomatanyagai a fogorvosi rendelőknek világszerte. Ezt a termékcsaládot továbbfejlesztett a gyártó ,és ellátta olyan tulajdonságokkal amelyek megfelelnek napjaink elvárásainak.

Így született meg az Oxasil termékcsalád !

Íme néhány fontos jellemző :

  • Az oxasil részletvisszaadó képessége az Optosil/Xantoprenhez hasonlóan kimagasló
  • Használat közben nem lép fel érzékenységi probléma sem a latex-szel, sem pedig a retrakciós oldatokkal kapcsolatban
  • Széles az indikációs skála: elsősorban a fogpótlások, koronák, hidak, Inlay-ek / Onlay-ek, funkcionális lenyomatok, illeszkedés-ellenőrzés,ideiglenes lenyomatok, anatómiai lenyomatok.
  • Az oxasil Mucosa-t keverés után gyorsabb kötés jellemzi, miközben elegendő feldolgozási idővel is rendelkezik az anyag funkcionáltatásához. A megfelelő kötés eléréhez nem érdemes telenyomni katalizátorral, a szokásosnál sokkal kevesebb  is elég. A keverés érezhetően könnyebbé vált, a katalizátor nem folyik ki.
  • A C-szilikon rendszerekre jellemző, hogy a kötési reakció során illékony melléktermékek szabadulnak fel, ami kismértékű zsugorodást eredményezhet, emiatt a lenyomatvételt követően a kész lenyomatokat célszerű rövid időn belül kiönteni.
    Ezzel szemben az Oxasil hosszabb ideig, akár 21 napig tartja a méret-stabilitását
  • Az oxasil 0,1 % borsmenta olajat tartalmaz. A kellemes, enyhe borsmenta ízesítés növeli a páciensek komfortérzetét lenyomatvétel közben.

Kiszerelés : 140 ml / tubus

4 890 Ft

Oxasil Mucosa
Cikkszám: 88881493 Kategória: