Periotome

Speciális szájsebészeti eszköz , az atraumatikus fogeltávolítások támogatására

Leírás

Kiemelkedő minőségű. speciális szájsebészeti eszköz kollekció ,  az atraumatikus fogeltávolítások egyszerűbb elvégzéséhez . Az egyedi kialakítású nyélben a speciális fejek egyszerűen cserélhetőek így az eszköz használata egyszerűbb és gyorsabb. A különféle fejek közül könnyen kiválasztható az adott beavatkozáshoz illő méret és alak. A Periotome használatával a nehezebb esetek is biztonsággal és rövidebb időalatt elvégezhetőek.

A készlet tartalmazza a nyelet és a ( 6 db-os ) fejkollekciót is ! 

Prémium kategóriájú műszerkollekciónkban minden szakterület felhasználói megtalálhatják a számukra megfelelő darabokat. A folyamatos fejlesztéseknek köszönhetöen a gyártó megoldást kinál mind az egyszerű mind a nehezebb esetek ellátására egyaránt. A minőségi alapanyag , a kiemelkedő gyártási minőség , és a széles portfólió garantálja hogy a felhasználók egy kiváló minőségű , precíz kidolgozású, hosszútávon használható eszközhöz juthatnak.

A webáruházunkban nincs lehetőség minden műszer bemutatására , ezért a teljes kollekció megismeréséhez kérje kollégáink segítségét !

Válssza ki az Ön számára megfelelő típust a listából !

13 863 Ft14 444 Ft

Periotome
Cikkszám: 88881614 Kategória: