Pola Night (16%)

Otthoni fogfehérítő gél mélyhúzott sínhez
4x3g

Leírás

A magas viszkozitású, semleges ph értékű fogfehérítőanyag a biztonságos és kényelmes otthoni alkalmazásra .
A megfelelő hatóanyag koncentráció , az egyedi kondicionálók és a magas víztartalom csökkenti a posztoperatív érzékenység kialakulásának az esélyét. Az anyag alkalmazásánál csökken a plakk kialakulása így caries prevenciós hatása is detektálható.
Természetes adalékok és kondicionálók
A speciális adalékanyagok minimalizálják a plakk kialakulását és növelik a remineralizációt valamint csökkentik az érzékenységet. Antibakteriális tulajdonságok segítséget nyújtanak a fog helyreállításában.
Nagy víztartalom
A magas víztartalmú gél redukálja a zománc kiszáradásának lehetőségét ezáltal csökkenti a postoperatív érzékenység kialakulását.
Magas viszkozitás
A magas viszkozitású gél segíti, a könnyű és biztonságos elhelyezést a sínbe, és biztosítja ,hogy az a kezelésideje alatt a helyén maradjon .
Ízesítés
A kellemes fodormenta ízesítésű gél hűsítő friss érzést biztosít és növeli a páciens komfort érzetét a tartós használat során.
Fluoridátadás
A hozzáadott fluorid remineralizálja a fog felületét és csökkenti a posztoperatív érzékenység kialakulásának lehetőségét.
Semleges pH érték
A Pola Night semleges pH értéke szavatolja a maximális peroxid kibocsájtást és ezzel a gyors és kiméletes fehérítést úgy hogy a páciens komfortérzetét ne befolyásolja.

21 990 Ft

Pola Night (16%)
Cikkszám: 8888448 Kategória: