Akció!

Sof-Lex Diamond polírozó

Innovatív , két lépcsős polírozórendszer

Leírás

A Sof-Lex™ Diamond polírozó család egy egyszerűen alkalmazható rendszer, mely magas fényű felszíneket biztosít a restaurált fogaknak.

3M™ ESPE™ Sof-Lex™ Diamond Polishing System kétlépéses, többször használatos polirozó rendszer. Ugyanazzal a mandrellel használható mint a 3M™ ESPE™ Sof-Lex™ polírozó-korongok. Az univerzális forma lehetővé teszi, hogy a különböző felületen könnyedén használható, egyedülálló, flexibilis forma könnyen alkalmazkodik a szabálytalan, homorú vagy domború fogfelszínekhez. A spirális korongok minden része dolgozik polírozáskor. A spirálok hőre lágyuló elasztomer műanyagból készülnek impregnálva alumínium-oxid és gyémánt részecskével.15.000-25.000 fordulatszámon vízhűtéssel használható.

Két változatban elérhető: Sof-Lex™ Elő-polírozó spirál (beige), amely eltávolítja a kisebb felületi karcolásokat, növeli a felület simaságát és előkészíti a felületet magas fényű polírozáshoz, megőrizve annak kontúros anatómiáját; Sof-Lex™ Diamond spiral ( pink ), mely a gyémánt szemcsék segítségével létrehozza a  magasfényű polírozást.

Induló készlet : 5-5 db polírozó korong + 1 db mandrel  ( 5092 IM )

Utántöltők :     15 db  bézs színű plírozó  ( 5090 )

15 db  pink színű polírozó ( 5091 )

Válassza ki az Önnek megfelelő kiszerelést !

14 500 Ft24 230 Ft

Sof-Lex Diamond polírozó
Cikkszám: 88881536 Kategória: