12%

Surgic Pro2 optic Standard set

Leírás

A Surgic Pro2-t úgy tervezték, hogy a Surgic Pro teljesítményét számos új specifikációval fokozza, hogy nagyobb kényelmet, hatékonyságot és biztonságot biztosítson az implantátumkezelés és a szájsebészet során.

  • Könnyebb, kompaktabb motor a kezelő stresszének enyhítésére a hosszabb sebészeti beavatkozások során.
  • Nagyméretű, háttérvilágítású, nagy kontrasztú LCD-panel, világos ikonokkal és 10 különböző fényerősségre állítható kijelzővel.
  • Nagy felbontású, hosszú élettartamú színes LED-es fényforrás
  • Kiszámíthatóbb kezelés

 

A Surgic Pro sikerének nagy részét a pontosabb sebesség- és nyomatékszabályozást garantáló, egyedülálló NSK Advanced Handpiece Calibration (AHC) funkciónak köszönheti, és a Surgic Pro2 ezt még továbbviszi.

A nyomatékérték pontossága a kézidarab csapágyainak állapotától és a fogaskerék kopásától függ, amit a Surgic Pro2 kalibráció most már figyelembe vesz, hogy pontosabb értékeket jelenítsen meg. Az AHC korrigálja a kézidarab állapotában mutatkozó különbségeket, minimalizálva a beállított nyomatékérték és a tényleges kimenet közötti eltérést, ami hozzájárul az általános kezelési eredmények javításához.

 

Vezeték nélküli kapcsolat

A Surgic Pro2 már nem csak egy sebészeti mikromotor, hanem központi interfész más elsődleges sebészeti alkalmazásokhoz. Az Osseo 100+ például méri az implantátum stabilitását és az oszteointegrációt, hogy segítse az implantátum betöltésének időpontjára vonatkozó döntéseket.

A VarioSurg3 ultrahangos sebészeti egységgel együtt az Osseo 100+ Bluetooth-on keresztül csatlakoztatható a Surgic Pro2 készülékhez.

 

A csomag a következőket tartalmazza:

  • X-SG20L sebészeti, száloptikás könyökdarab (20:1)
  • X-SG65L sebészeti, száloptikás egyenes (1:1)
  • Surgic Pro 2 interfész (gép)

2 635 000 Ft

Surgic Pro2 optic Standard set