Tömőműszer ( Golden series )

Prémium kategórájú , egyedi bevonattal ellátott , tömőműszer család

Leírás

A magas gyártási minőségű , nagy precizitású , egyedi ( Titán-nitrit ) bevonattal  ellátott műszercsalád. Az innovatív fejkialakítások igazodnak a konzerváló területen felmerülő  felhasználói igényekhez.

A speciális bevonatnak köszönhetően a tömőanyagok nem ragadnak a műszerekhez , így tökéletesebb felszín kialakítás érhető el ezekkel az eszközökkel .

A műszernyél ergonómikus kialakítása és csúszásmentes felszíne stabil fogást eredményez.

Prémium kategóriájú műszerkollekciónkban minden szakterület felhasználói megtalálhatják a számukra megfelelő darabokat. A folyamatos fejlesztéseknek köszönhetöen a gyártó megoldást kinál mind az egyszerű mind a nehezebb esetek ellátására egyaránt. A minőségi alapanyag , a kiemelkedő gyártási minőség , és a széles portfólió garantálja hogy a felhasználók egy kiváló minőségű , precíz kidolgozású, hosszútávon használható eszközhöz juthatnak.

A szigorú minőségellenőrzésnek köszönhetően az eszközök mentesek az alapanyag illetve a gyártási hibáktól , és erre a gyártó garanciát vállal a műszer teljes élettartamára !

A webáruházunkban nincs lehetőség minden műszer bemutatására , ezért a teljes kollekció megismeréséhez kérje kollégáink segítségét !

Speciális Tömőműszerek

7 465 Ft

Tömőműszer ( Golden series )
Cikkszám: 88881496 Kategória: