Akció!

Atraumatikus tű + fonal Luxcryl 910

Atraumatikus tű fonallal , felszívódó

Leírás

A LUXSUTURES cég a sebészeti varróanyagok gyártására szakosodott. A gyártás Luxemburgban, Európa szívében, Belgium, Franciaország és Németország között zajlik.

A LUXSUTURES termékeket a sebészek világszerte elismerték, élvezve a magas színvonalon, a növekvő termékválasztékon, valamint a tisztességes és versenyképes árakon alapuló piaci és szakmai elfogadását.

A LUXSUTURES minőségi szabványokat tart fenn a legigényesebb nemzetközi előírások alapján, mint például az EN ISO 9001 és az EN ISO 13485, valamint a helyes gyártási gyakorlat (GMP). Minden nyersanyagot és készterméket szigorú minőségellenőrzésnek vet alá egy magasan képzett csapat. A minőség és a szolgáltatás kiválósága a vevői elégedettség kulcsa. A varróanyagok speciális méretei az ügyfél igényei szerint rendelhetőek.  A termékpaletta folyamatosan növekszik a piac elvárásainak és az ügyfelek igényei figyelembevételével. A  termékcsalád széles választéka lehetővé teszi a sebészek számára, hogy  a varróanyagokat különböző szituációkban egyaránt sikerrel alkalmazzák.

A Luxcryl 910 tipusú varróanyag , egy felszívódó  fonal, a varratokat általános lágyrész-záráshoz és  használják különösen az általános műtétben, a bőr bezárásában, a gasztrointesztinális műtétekben,plasztikai sebészet, szemészeti sebészet, nőgyógyászat, szülészet, ortopédia

A teljes termékpaletta megismeréséhez kérje kollégáink segítségét !

1 490 Ft

Atraumatikus tű + fonal Luxcryl 910
Cikkszám: 8888874 Kategória: