Akció!

Atraumatikus tű + fonal SILKBRAIDED

Kiváló minőségű atraumatikus tű , nem felszívódó ,fonott selyem fonallal

Leírás

A LUXSUTURES cég a sebészeti varróanyagok gyártására szakosodott. A gyártás Luxemburgban, Európa szívében, Belgium, Franciaország és Németország között zajlik.

A LUXSUTURES termékeket a sebészek világszerte elismerték, élvezve a magas színvonalon, a növekvő termékválasztékon, valamint a tisztességes és versenyképes árakon alapuló piaci és szakmai elfogadását.

A LUXSUTURES minőségi szabványokat tart fenn a legigényesebb nemzetközi előírások alapján, mint például az EN ISO 9001 és az EN ISO 13485, valamint a helyes gyártási gyakorlat (GMP). Minden nyersanyagot és készterméket szigorú minőségellenőrzésnek vet alá egy magasan képzett csapat. A minőség és a szolgáltatás kiválósága a vevői elégedettség kulcsa. A varróanyagok speciális méretei az ügyfél igényei szerint rendelhetőek.  A termékpaletta folyamatosan növekszik a piac elvárásainak és az ügyfelek igényei figyelembevételével. A  termékcsalád széles választéka lehetővé teszi a sebészek számára, hogy  a varróanyagokat különböző szituációkban egyaránt sikerrel alkalmazzák.

A Silkbraided tipusú varróanyag , egy nem felszívódó selyem fonal.A selyem varratokat általános lágy szövetek zárására és / vagy ligálására használják; különösen általános műtét, bőrzárás, szemészeti sebészet, szájsebészet, gastrointestinalis sebészet, nőgyógyászat, szülészet.

A teljes termékpaletta megismeréséhez kérje kollégáink segítségét !

1 195 Ft

Atraumatikus tű + fonal SILKBRAIDED
Cikkszám: 8888842 Kategória: