Lara autokláv

“B” osztályú vákuum rendszerrel ellátott, prémium kategóriájú gőzsterilizátor, innovatív, fejleszthető menü rendszerrel.

Leírás

Az ÚJ Lara sterilizátor … készen áll a jövőre

Hihetetlen kívül 

Nem kell, lelkesednie a folyamatos innovációkért , hogy értékelje az új Lara sterilizálókat. Sima felületük kellemes a tapintáshoz ,széles kamraajtó a műszereket könnyű betöltéséhez, és a nagyméretű színes képernyő a gyors és könnyed navigáláshoz az intelligens menü rendszerben.

Hihetetlen belül

Fedezze fel az új W&H Lara sterilizálókat a legkisebb részletekig. Olyan sok alkatrész, tökéletesen elrendezve, hogy teljes elégedettséget nyújtson a sterilizálási folyamat egyszerűsítésével, miközben átfogó dokumentációval rendelkezik. Az egyedülálló frissíthetőség lehetővé teszi az új Lara sterilizátor testre szabását a személyes igényei szerint, és a szabályozási követelmények betartását.

Fedezze fel az egyedülálló frissíthetőséget …

Bármi történik a jövőben, az új Lara sterilizátorokkal Ön jól felkészült. Egyedülálló, innovatív frissíthető rendszere költséghatékony, gyors és testreszabott lehetőséget kínál Önnek további funkciók aktiválására, hogy tükrözze a gyakorlati igényeit, vagy megfeleljen a jövőbeli követelményeknek.

Hihetetlen előnyök:

  • A szegmens leggyorsabb B ciklusa
  • Egyedi frissíthetőség az aktiválási kódoknak köszönhetően
  • Színes érintőképernyő a könnyű navigációhoz
  • Automatikus ciklus rögzítés nagy kapacitású USB-meghajtón keresztül
  • Opcionális csúcskategóriás címke- és ciklusjelentő nyomtató csatlakozás
  • Ergonómia és funkcionális tökéletes ötvözése
  • Ideális méretek az integrációhoz és a működéshez

 

Autoklávok A-tól Z-ig.

A termék áráért kérjük keresse ügyfélszolgálatunkat!

Lara autokláv
Cikkszám: 8888881 Kategória: