Sinus emelők ( Golden series )

Prémium kategóriájú műszer kollekció , az implantációknál szükséges Sinus -liftek elvégzéséhez.

Leírás

Prémium minőségű. speciális bevonattal ellátott  műszercsalád , az  implantációknál szükségessé váló Sinus-lift beavatkozások támogatásához. Az egyedi üreges nyél kialakításának köszönhetően az eszköz használata egyszerűbb , gyorsabb. A különféle fejtípusok közül könnyen kiválasztható az adott beavatkozáshoz illő eszköz. A speciális bevonat tapadásmentességet biztosít , az egyedi nyélfelszín kialakítás pedig a biztosabb eszközfogást garantálja.

Prémium kategóriájú műszerkollekciónkban minden szakterület felhasználói megtalálhatják a számukra megfelelő darabokat. A folyamatos fejlesztéseknek köszönhetöen a gyártó megoldást kinál mind az egyszerű mind a nehezebb esetek ellátására egyaránt. A minőségi alapanyag , a kiemelkedő gyártási minőség , és a széles portfólió garantálja hogy a felhasználók egy kiváló minőségű , precíz kidolgozású, hosszútávon használható eszközhöz juthatnak.

A webáruházunkban nincs lehetőség minden műszer bemutatására , ezért a teljes kollekció megismeréséhez kérje kollégáink segítségét !

Válssza ki az Ön számára megfelelő típust a listából !

12 900 Ft

Sinus emelők ( Golden series )
Cikkszám: 88881613 Kategória: